Jouw mening telt! Help ons de volgende editie van de summerschool vorm te geven

Publicatie datum: 15 augustus 2024

Een week lang kennis opdoen, samenwerken en met elkaar delen hoe we de gezondheidsachterstand bij mensen met een verstandelijke beperking kunnen verkleinen.

Met 2 voorgaande edities van onze summer school, willen we voor onze volgende editie graag onderzoeken of jij geïnteresseerd bent in een nieuwe editie van de summer school en welke onderwerpen jij als potentiële deelnemer belangrijk vindt om terug te zien in het programma.

Met onze summer school kijken we o.a. naar de gezondheidsbehoeften van deze doelgroep en verkennen we hoe verschillende zorgsystemen wereldwijd functioneren. We delen ideeën over hoe we de zorg kunnen verbeteren en wat de rol van inclusief onderzoek hierin kan zijn. Ons doel is om actuele en diepgaande kennis aan te bieden door (inter)nationale experts en deelnemers te inspireren om de verworven kennis en vaardigheden toe te passen in eigen onderzoek of praktijk. De cursus is open voor deelnemers met en zonder medische achtergrond. Onze ervaring is dat een multidisciplinaire en internationale groep met deelnemers vanuit zowel het onderzoeksveld als de praktijk zorgen voor een waardevolle kruisbestuiving.

Laat ons weten of je interesse hebt in deelname aan onze en welke onderwerpen je graag behandeld zou zien. Jouw feedback helpt ons een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van toekomstige deelnemers.

Invulduur: ongeveer 5 minuten. 

Dank je wel voor je tijd en bijdrage. Samen kunnen we een impactvolle en onderscheidende summer school editie creëren!

Vragen?

Neem dan contact op met Summer School coördinator Dr. Fleur Heleen Boot en mail naar fleur.boot@radboudumc.nl